Foto Inici


HISTÒRIA DEL FUTBOL SALA SOLSONA

A partir de la temporada 2013-2014 els equips de futbol sala de la Penya es desvinculen de la Penya Barcelonista de Solsona i Comarca, es passaran a anomenar FS SOLSONA.

Aquesta desvinculació amistosa acordada per ambdues parts es deu a un canvi de política de la Penya Barcelonista de Solsona i Comarca que ha decidit prescindir de la branca esportiva i la voluntat dels membres dels equips actuals que formen la Penya de futbol sala es de fer un club que representi a la nostra ciutat per tot Catalunya.

Desitgem que continueu donant suport als diversos equips del FS Solsona en els propers anys com heu fet totes aquestes temporades amb els de la Penya Barcelonista i us animem a seguir acudint al Pavellons Municipals de Solsona per animar i gaudir del futbol sala amb els equips del FS Solsona, que estarà format per dos equips sèniors A i B, un juvenil, un cadet i un infantil. Esperem que el FS Solsona tingui un llarg recorregut dins el món del futbol sala català i pugui representar i dur el nom de la nostra ciutat durant moltes temporades per tot Catalunya.


VOCALS:

· Joan Guàrdia i Torrent
· Albert Seuba i Rotxés
· Jordi Balletbo i Cases
· Hazel Orrit i Lupiañez
· Sam Fernández i Regada

Vols ser soci?

Aquesta temporada, 2019-2020, si et fas soci del Futbol Sala Solsona, obtindràs una samarreta de regal.